İngiliz medyasına konuşan Ümit Özdağ'dan röportaja damga vuran soru: Gece evine dönerken tecavüze uğrar mıyım diye korkmak ister misin?
Son Dakika Logo
26.06.2022 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz medyasına konuşan Ümit Özdağ'dan röportaja damga vuran soru: Gece evine dönerken tecavüze uğrar mıyım diye korkmak ister misin?

Son zamanlarda mültecilerle ilgili yaptığı çıkışlarla büyük tartışma yaratan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İngiliz medyasına konuştu. "Türkiye'de çok sorun var ve mülteci krizi en büyük problem. Bu sadece ulusal güvenlik sorunu değil, şu an yaşanan ekonomik krizin de en önemli sebeplerinden birisi" diyen Özdağ'ın muhabir Louise Callaghan'e yönettiği "Memleketinde gece geç saatte evine dönerken tecavüze uğrar mıyım diye düşünmek ister misin?" sorusu röportaja damga vurdu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hacer esma Hacer esma:
    Bunaldık iyice hislerimize tercüman oldu Ümit Özdağ 3 0 Yanıtla
  • Erkan Çaçen Erkan Çaçen:
    Aslında bu kişinin kim olduğu hiç ama hiç önemli değil ama mükemmel tespit etmiş UMIT OZDAG.Evet bu ülkedeki en büyük sorun dediği gibi mülteci ve pahaliliginda en büyük nedeni bu.AB ülkeleri TURKIYEyi öve öve bitirememelerinin sebebi tamamen yalakalık zerre sevmezler bizi aman bize göndermeyin aman şunu yapmayın diyerek ülkemi perişan ediyorlar kendileri öldürür botları sisler geri iter döver ama biz suçluyuz.Reis büyük adamsın zerre lafım olamaz ama bu politikanın çok yanlış. 2 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement