Defne yaprağı toplamak için ormana giden Zehra Teyze sırra kadem bastı
Bartın'ın Gençali köyünde, defne yaprağı toplamak için önceki gün ormana giden 78 yaşındaki Zehra Günay sırra kadem bastı. Yakınlarının kayıp ihbarıyla ekipler yaşlı kadını arama çalışmaları başlattı. Yaklaşık 5 kilometrelik alanda jandarma iz takip köpeği, termal dron, 70 kişilik ekip ve köylülerle arama çalışmaları ikinci günde devam ediyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
Mh459267:
NE OLUYOR. BU KADINLARA..ORMANA ÇIKAN KAYBOLUYOR ..ÇIKMAYIN KARDEŞİM YADA BİRKAÇ KİŞİ BERABER ÇIKIN YABA. HAYVANI VAR KAYBOLMA VAR DÜŞERSİN KALKAMAZSIN BASINDAN TV DEN HERZAMA. ÖRNEKLERİ VARKEN BU RİSKE GİRMEK NİYE 60Yanıtla
Yasin?82Sena14:
maalesef cenazesine ulaşıldı diye haber geldi yerel medya üzerinden 11Yanıtla
Osman Korkmaz:
AH BE TEYZEEM AHH ;)) ölümü dışarda neden arıyorsun ? Azrail her yerde sen zahmet etme gitmeye o zaten gelip seni buluyor … O KADAR UĞRAŞTIN HE ;))00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)