Avustralya'da hem erkek hem de kadın cinsel organıyla doğan kadından özel hayat itirafı: Cinsellik benim için acı verici
Son Dakika Logo
29.11.2022 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'da hem erkek hem de kadın cinsel organıyla doğan kadından özel hayat itirafı: Cinsellik benim için acı verici

Hem erkek hem kadın cinsel organına sahip bir şekilde dünyaya gelen Blume isimli genç kadın, cinsel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Avustralya'da yaşayan genç kadın, cinselliğin kendisi için acı verici bir tecrübeye dönüştüğünü söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement