Yunanistan'da genç futbolcu sahada yaşamını yitirdi!
Yunanistan'da Ilioupoli forması giyen 22 yaşındaki futbolcu Alexandros Lampis, Ermionida maçının 5. dakikasında kalp krizi geçirdi. Sağlık ekipleri müdahale etti ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Muhammed İrvasa:
Bu futbolcu aşı olmamış olsaydı. Aşı olmadi sahada kalp krizinden öldü diye haber yapardınız... Ama tam tersi olduğu için sahada öldü yazabiliyorsunuz. Bu coronadan sonra kaçıncı kalp rahatsızlığı yaşayan futbolcu kaç tanesi hangi aşıyı olmuştu haberini yapında gerçek bir haber okuyalım.11Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)