İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile asayiş toplantısı gerçekleştirdi
Son Dakika Logo
31.07.2023 03:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile asayiş toplantısı gerçekleştirdi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından İstanbul Valisi Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile asayiş toplantısı gerçekleştirdiğini duyurdu. Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında 'İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde İstanbul Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüzle birlikte Asayiş toplantısı yaptık' ifadelerine yer verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement