Düzce’de epilepsi nöbeti geçiren sürücü kaza yaptı! İlk müdahaleyi yoldan geçen doktor yaptı
Düzce’de akşam saatlerinde yaşanan kazada, direksiyon başında epilepsi nöbeti geçiren sürücü faciadan döndü. Kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüje çıkarken, yaralı sürücünün yardımına çevredeki vatandaşlar ve olay yerinden tesadüfen geçen bir doktor koştu. Doktorun ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan sürücünün kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
1000
Yorumlar (1)
Balcam:
epilepsi gmbm hastalığı olan nasıl daha ehliyeti elinde oluyor onu anlamıyorum biz vatandaş olarak mı düşünmeliyiz herşeyı
kimse işini doğru düzgün yapmıyor
ondan sonra şurada kaza burda şu kadar ölü
yolda yürürken bile arkana bakmalısın bi sığır gelir çarpar diye10
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (1)