DSP Genel Başkanı Aksakal, Demirtaş'ın "Politikayı Bırakıyorum" sözlerine cevap: Heykel işinden vazgeçtin galiba
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Ben kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken, aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum" diyerek aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Demirtaş'ın bu paylaşımını alıntılayan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Daha karpuz kesecektik? Hayırdır, heykel işinden vazgeçtin galiba" diye cevap verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
Mesut Biner:
Seni başkan yaptirmicaz diyordun he selooooo o adam şuan ülkenin başkanı 26 yıldır senide ceza evine tikan başkan hemde ??????9288Yanıtla
Salih uslu:
Ülkemde sapasağlam solcuların da var olduğunu görmek ümit veriyor.224Yanıtla
Tevfik Yilmaz:
Sağlam solcu derken muhalefete küfar diyen adam mı? Öyleyse olsa olsa solcuların içindeki cahsus olabilir.13
Sedat Dogan:
RTE kim rakip olursa ya mezara ya cezaevine yada yurtdışına az düşünmek gerekir bence hata RTE var 96Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)