Sürpriz görüşme! Akşener, Babacan ve Davutoğlu bir araya gelecek
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Gelecep Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masa ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den görüşme talep etti. İlerleyen günlerde gerçekleşecek görüşmenin içeriğine ilişkin ise henüz bir bilgi yok. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
İsmail:
Bu 3 parti merkez sağda birleşirse büyük miktarda oy alabilir.25Yanıtla
Cihangir Reyhan:
Çok ilginç beş sağ parti bir araya gelip bir sol parti ve arkasındaki partiyi ve başındaki zatı C.Başkanı yapmaya çalışıyor sizce de garip değilmi?33Yanıtla
Kerem Oğuz:
Ne yapmaya çalışıyor bunlar burdan söylüyorum bunlar görüşmenin son gününde Mansur Yavaş davet edecekler bunlar tilkiye bırakır yavrusuyla dolaşır 22Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)