Bakan Nebati'den tutuklanan Gülşen hakkında ilk yorum: Şiddetle kınıyorum
Son Dakika Logo
25.08.2022 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Nebati'den tutuklanan Gülşen hakkında ilk yorum: Şiddetle kınıyorum

İmam Hatiplilere yönelik sözleri sebebiyle tutuklanan Gülşen'e bir tepki de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den geldi. Nebati, İmam Hatip liselerinin, milli ve manevi değerlerle donanmış, ahlaki olgunluk sahibi nesiller yetiştiren güzide kurumlardan olduğunu belirterek, "İmam hatip liselerimizde okuyan gençlerimizi hedef alan bu çarpık dili ve arkasındaki çarpık zihniyeti şiddetle kınıyorum." dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen süleyman hakan gökşen:
    bay nebati, imam hatiplerin ülkemize hangi katkılarda bulunduğunu açıklar mısınız? imam hatip okulları bu ülkeye ne katmıştır? 2 2 Yanıtla
  • Last Victim Last Victim:
    Aynen ülkeyi kurtaracak imam hatip mezunlarıda zaten. Kaç tane aklı başında adam çıkmış sanki nerde okumaz bu çocuk dedikleri çocuk varsa oraya gönderirler. Nebatinin maliye bakanı olması neyse Gülşen'in tutuklanmasında o kadar saçmadır 2 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement