Sahte MİT görevlileri 3,5 milyon liralık arsa bedelini teslim alırken yakalandı
Antalya'da N.Ş. isimli vatandaşı telefonla arayıp kimliğinin terör örgütlerine para aktarımında kullanıldığını iddia eden 2 kişi, kendilerini MİT mensubu olarak tanıtarak yaklaşık 218 bin lira havale yaptırdı. Döşemealtı'ndaki arsayı da emlakçı aracılığıyla sattırmaya çalışan şüpheliler, 3 milyon 500 bin liralık bedeli elden almaya geldiklerinde polisin kurduğu düzenekle yakalandı. Zanlılardan biri tutuklanırken, havale edilen paraya banka bloke koydu. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Bu adamlar bu kadar kolay kandırılıp korkutuluyorsa acaba diyorum gerçekten bu örgütlerle işbirliği yapıyorlar mı ki hemen korkuyorlar! Hiçbir bir pisliğe karışmayan adam neden korksun neden huzursuz olsun ki !10Yanıtla
mw9f5jdtdy:
vatandaşa bu konularla ilgili sürekli uyarılar geliyor.ilginç.10Yanıtla
Umut Senturk:
Bu isler devam ettigine gore kanundan korku yok.adalrt bakani.otur dusun.01Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)