Küresel petrol piyasalarında Trump'ın İran çıkışı ve Rusya'daki rafineri krizinin etkisiyle tırmanan fiyatlar pompaya yansıyor. 10 Temmuz Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 3 lira 10 kuruşluk dev bir zam daha bekleniyor. Son artışla birlikte motorinin litresi İstanbul'da 70 liraya dayanırken, Ankara ve İzmir'de 71 lira sınırını aşacak. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
onur pari:
İngiltere'de benzin son üç yılda %3 artarken, Türkiye'de %120 arttı. Bu pompa sürekli yanlış yere yansıyor.21Yanıtla
Kenan Sırmalı:
İki gün tatlı tatlı yediler içtiler, acısını halk hissedecek bi şekilde01Yanıtla
E SMNC:
tarım ve çiftçiliği bitirdiler işte böyle tarım girdilerine hergün zam gelirken ama hububat fiyatları iki senedir aynıdır gelde işin içinden çıktı bakalım.. Pompaya yansıyor pompa kime yansıyor ..Bir türlü millete iyi şeyler yansımadı ..01Yanıtla
Halil Akpinar:
Olsun bişey olmaz Trump Türkiye'ye geldi.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)