Yalova'da vatandaşlar, 3 polisin şehit olduğu DEAŞ operasyonunun ardından hastane bahçesinde destek için toplandı. Polisin getirdiği bir yaralı şahsı DEAŞ'lı zanneden vatandaşlar güçlükle sakinleştirildi.
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, evinde cesedi bulunan İsmail Yaşar'ın ölüm nedeni tespit edilmek üzere otopsi için Yalova Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Yalova'nın Termal ilçesinde tatil yaptığı TBMM Misafirhanesi'ndeki sıcak su havuzunda cansız bedeni bulunan eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu'nun cenazesi, Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada eşinin tabutunu gören Emel Arzu, gözyaşlarını tutamadı. Eski bakan Kutbettin Arzu'nun cenazesinin işlemlerin ardından, İstanbul'a, buradan da uçakla Diyarbakır'a götürülerek toprağa verileceği belirtildi.
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde eşi tarafından silahla vurulan kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi'nde 27 Mayıs'ta eşinin silahla vurduğu Nimet T, tedavi gördüğü Yalova Devlet Hastanesi'nde 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Yalova haberi: Yalova'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak bir sitenin bahçesine düştü.
Kontrolden çıkan otomobil site bahçesine düştü Yalova'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkarak bir sitenin bahçesine düştü.
Yalova Devlet Hastanesi'nin acil servisinde görevli sağlık personeline saldıran anne ile kızı hakkında adli kontrol şartıyla salıverilmelerinin ardından savcılığın itirazı üzerine tutuklama kararı çıkarıldı.
YALOVA'da, panik atak geçirdiği gerekçesiyle hastaneye giden Tülay Çiftçi (44), kendisine serum takmayan doktor ile hemşire ve güvenlik görevlisini, kızı Sinem Çiftçi (19) ile birlikte darbetti.
Yalova'da, panik atak geçirdiğini ileri sürerek hastaneye giden Tülay Çiftçi, kendisine serum takmayan doktor, hemşire ve güvenlik görevlisini, kızı Sinem Çiftçi ile birlikte tekme tokat dövdü. O anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
İnşaatı tamamlanarak İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edilen 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi'nin açılışı ve taşınma süreciyle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
Yalova'da saman yüklü tır sürücüsü aracının yüksekliğini hesaplayamayınca altgeçitte sıkıştı.
Yalova'nın Altınova ilçesinde zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.
Yalova'nın Altınova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı.
Yalova'nın Altınova ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında hastanede yaşam savaşı veren 4 yaşındaki Hasan Karataş hayatını kaybetti.
Son dakika haberlerine göre Yalova'da 500'e yakın deprem izolatörü ile donatılan modern imkanlara sahip devlet hastanesinin inşasında son aşamaya gelindi.
Yalova'da, yerli yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı TURKOVAC, bugün itibariyle ildeki tüm kamu hastanelerinde uygulanmaya başladı.
- AK Partili heyet, yüzde 97'si tamamlanan 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.
- Karda mahsur kalan hastanın imdadına Yalova Belediyesi yetişti Yalova Belediyesi ekipleri, kar yağışı nedeniyle hastanede tedaviye gidemeyen hastanın yardım etti.
YALOVA'da randevu almadan muayene olmak isteyince kendisini uyaran Dr. Şevki Melikoğlu'na saldırıp yaralayan Ercan Korhan (43) tutuklandı.
Yalova Devlet Hastanesinde görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Şevki Melikoğlu'na saldırdığı ileri sürülen zanlı tutuklandı.
Yalova'da randevusu olmadığı halde doktora saldırdıktan sonra gözaltına alınan hasta tutuklandı.
Doktorun saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı Yalova Devlet Hastanesi'nde randevu alamadığı için görevi başındaki dahiliye uzmanı doktora saldıran bir hasta ve yakınının saldırı anları, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
Son dakika haberlerine göre Yalova Devlet Hastanesinde görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Şevki Melikoğlu'na saldırdığı ileri sürülen hasta ve hasta yakını gözaltına alındı.
Yalova Devlet Hastanesi'nde gözlerini dünyaya açan bebeklerin aileleri e-doğum sistemi ile nüfus müdürlüklerine gitmeden bebeklerinin kimliklerine kavuşuyor.
Yoğun bakımda korona tedavisi gören yabancı uyruklu şahıs 3. kattan atlayarak intihar etti Yalova Devlet Hastanesi'nde korona virüs tedavisi gören Irak uyruklu şahıs, 3. kattan atlayarak intihar etti.
Yalova Devlet Hastanesi'nde korona virüs tedavisi gören Irak uyruklu şahıs, 3. kattan atlayarak intihar etti.
Yalova İl Sağlık Müdürü korona aşısı oldu Yalova İl Sağlık Müdürü Emrah Eray, Yalova'da ilk koronavirüs aşısı vurulan kişi oldu.
Son dakika haberleri: Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ilk gününden itibaren gece gündüz demeden hastaları iyileştirmek için yoğun çaba sarf eden sağlık çalışanları, vatandaşlara maske ve mesafe çağrısında bulundu.
Edinilen son dakika haberine göre Yalova'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede ön safta görev alan hemşireler, salgınla mücadelede herkesi duyarlı olmaya ve kurallara uymaya çağırdı.
Son dakika haber: Yalova'da devlet hastanesi ve aile sağlığı merkezi uzmanları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla yoğun bakımda tedavi edilen hastalar ve yakınları ile sağlık çalışanlarının yaşadığı zorlukları anlattı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.