Almanya, Çıplak Flört Programını Konuşuyor - Son Dakika
Yaşam

Almanya, Çıplak Flört Programını Konuşuyor

Almanya, Çıplak Flört Programını Konuşuyor

Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü James Comey'in Başkan Donald Trump tarafından kovulması, yalnızca ABD'nin değil dünyanın bir numaralı gündemi oldu.

10.05.2017 10:11


Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü James Comey'in Başkan Donald Trump tarafından kovulması, yalnızca ABD'nin değil dünyanın bir numaralı gündemi oldu. Tüm büyük haber televizyonları yayınları kesip son dakika koduyla Washington'a döndü.



Dünya Comey'in kovulduğunu Beyaz Saray açıklamasıyla öğrendi. Açıklamada, "Bugün Başkan Donald Trump, FBI Başkanı Jomes Comey'e görevine son verildiğini bildirdi" deniliyordu.



Ardından Trump'ın FBI Direktörü'ne gönderdiği mektup ortaya çıktı. Mektupta Adalet Bakanı Jeff Sessions ve yardımcısı Rod Rosenstein'in önerisiyle kararı aldığını belirten ABD Başkanı, Comey'e "FBI'ı etkin bir şekilde yönetmeye yetkin değilsin" dedi. Kendisinin soruşturma altında olmadığını vurgulayan Trump, FBI için yeni bir başlangıç olacağını söyledi.



New York Times Trump'ın mektubunu manşetten kullandı, The Washington Post ise Comey'in fotoğrafıyla okurlarının karşısına çıktı.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam Almanya, Çıplak Flört Programını Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement