Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sirkeli Mahalle Konağını hizmete açtı - Son Dakika
Yaşam

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sirkeli Mahalle Konağını hizmete açtı

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sirkeli Mahalle Konağını hizmete açtı

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sirkeli Mahalle Konağı'nı hizmete açarak, gençlerin sessiz, sakin bir ortamda ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği Millet Kıraathanesi, kadınların yeni beceriler kazanacağı Hanım Evi, büyüklerin huzurla vakit geçirebileceği Dede-Torun Evini içinde barındıran Mahalle Konağı Sirkeli Mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Başkan Çetin, açılışta vatandaşlarla sohbet ederek, çocuklara karne hediyeleri verdi ve pamuk şekeri ile dondurma ikram etti.

17.06.2023 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7'den 70'e her vatandaşın hayatına dokunan sosyal ve kültürel projeleri tek tek hayata geçiren Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sirkeli Mahalle Konağını hizmete açtı.

Geçen aylarda 6 Millet Kıraathanesi, Dede torun Evlerini ve Yeni Hanım Evlerini inşaa ederek ilçe halkının hizmetine sunan Pursaklar Belediyesi, gençlerin sessiz, sakin bir ortamda ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği Millet Kıraathanesi, kadınların yeni beceriler kazanacağı Hanım Evi, büyüklerin huzurla vakit geçirebileceği Dede-Torun Evini içinde barındıran Mahalle Konağı Sirkeli Mahalle sakinlerinin hizmetine açtı.

İlk hizmet gününde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Mahalle Konağında, Sirkeli halkı ile bulaşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hemşehrileri ile sohbet ederken, çocuklara karne hediyelerini vererek, pamuk şekeri ve dondurma ikram etti.

"Sirkeli Mahallemizin sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sağlayacak olan Sirkeli Mahalle Konağını, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk"

Sirkeli Mahallesine değer katacak olan Mahalle Konağını hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Ertuğrul Çetin; "Sirkeli Mahallemizin sosyal ve kültürel yaşamlarına katkı sağlayacak olan Sirkeli Mahalle Konağını, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Hanımlarımızın rahatça kullanabileceği, beylerimizin hoş sohbetler eşliğinde çay içebileceği, çocuklarımızın ders çalışıp kitap okuyabileceği, güzel anılar biriktirilen bir mekan olsun. Yeni Mahalle Konağımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sirkeli Mahalle Konağını hizmete açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement