Arkadaşlarının 'Godzilla' Diyerek Alay Ettiği Kız Fetiş Model Oldu - Son Dakika
Yaşam

Arkadaşlarının 'Godzilla' Diyerek Alay Ettiği Kız Fetiş Model Oldu

Ergenlik yıllarında okulundaki kabadayılar tarafından 'Godzilla' lakabı takılan iri kadın, fetiş model olarak çalışmaya başladıktan sonra öz güvenini kazandı.

20.11.2016 13:12  Güncelleme: 23:25

Aly Stosz adlı kadın 2 metre 6 santimlik boyuyla her zaman arkadaşlarına tepeden baktı. Henüz 12 yaşındayken 1 metre 90 santim boyuna ulaşan Stosz'a, bazı sınıf arkadaşları acımasızca 'Godzilla' ve 'canavar' gibi lakaplar taktı. Genç kadın: "Geçmişte boyumdan ötürü farklı olduğum için, insanların olumsuz tepkileri kendimi çok kötü hissettirirdi. Bütün kötü sözler ve lakaplar yıllar içinde birikti. Bu durum beni çok kaygılı ve pısırık birine dönüştürdü. İncinmiş ve aşağılanmış hissediyordum. Fakat sonunda bunlar beni daha güçlü bir kişiye dönüştürdü." sözlerini dile getirdi.

FETİŞ MODEL OLDU, ARTIK ONA 'AMAZON' DİYORLAR

Yıllarca özgüven sorunlarıyla boğuşan genç kadın, fetiş modeli olarak çalışmaya başladı. Objektiflerin karşısına geçen Stosz, kısa boylu erkekleri kaldırırken pozlar verdi. Genç kadın: "Amazon olarak adlandırılan birçok uzun boylu kadın, fetiş fotoğraf endüstrisine giriyor. Benden kısa boylu erkekleri tutup kaldırdığım ya da yanlarında dikildiğim tema fotoğrafları çekimlerine katılıyorum." sözleriyle işini özetledi.

GÜNLÜK HAYATTA EN SIK KARŞILAŞTIĞI PROBLEM UYGUN GİYSİ BULMAK

Aly Stosz, uzun boylu olmayı sevmesine rağmen günlük hayatta en sık karşılaştığı problemin giyim kuşam konusunda olduğunu belirterek: "Alışverişe çıkmak benim için tam bir kabus. Mağazalara gittiğimde büyük numaralı spor ayakkabılar bana uygun olsa da gerçekten çok tuhaf tasarıma sahip oluyorlar. Elbiseler harika oluyor çünkü onları bluz olarak giyiyorum. Pantolonları özel olarak sipariş ediyorum. Eğer bir mağazada kendime uygun pantolon bulursam, benim için mucize gibi bir şey oluyor." sözleriyle yaşadığı ufak sıkıntıları dile getirdi.

Arkadaşlarının \'Godzilla\' Diyerek Alay Ettiği Kız Fetiş Model Oldu

Son Dakika Yaşam Arkadaşlarının 'Godzilla' Diyerek Alay Ettiği Kız Fetiş Model Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement