Ayşe Tolga Adana Optimum'da - Son Dakika
Yaşam

Ayşe Tolga Adana Optimum'da

Ayşe Tolga Adana Optimum\'da

Ünlü Aromaterapist ve Oyuncu Ayşe Tolga, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezinde Tekin Acar Cosmetics'in konuğu oldu.

29.03.2014 10:09  Güncelleme: 10:10

Ünlü aromaterapist ve oyuncu Ayşe Tolga, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde Tekin Acar Cosmetics'in konuğu oldu. Tolga'nın ziyaretçilere sağlıklı cilt ve sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlattığı etkinlik, kadınların yanı sıra erkek ziyaretçilerin de yoğun ilgisini gördü.

ESKİ MISIR'DAN BUGÜNE

Sağlıklı cilt ve sağlıklı yaşama dair tüm önerilerini Optimum ziyaretçileri için anlatan Ayşe Tolga, oyunculuk kariyerinin en parlak döneminde oyunculuğu bir kenara bırakıp kendini aromaterapinin büyüleyici kokuları arasına bıraktığını söyledi.

Aromaterapinin geçmişinin beş bin yıl öncesine dayandığını belirten Ayşe Tolga, "Aromaterapi, Antik Mısır'da mumyalama sırasında kullanılan yağlarla başlamış, yani insanlık tarihi kadar eski bir bilim dalı. Yağlar, o dönemde şifa olarak insan hayatına giriyor. Hatta matemde, aşk acısında, veba salgınında bile uçucu yağlar kullanılıyor" dedi.

TOLGA, SORULARI DA YANITLADI

Aromaterapide kullanılan yağların, bitkilerin yapraklarından, tohumlarından, meyvelerinden ve gövdesinden belli damıtma metotlarıyla elde edildiğini anlatan Ayşe Tolga, tüm ziyaretçilerle birebir görüşme yaparak, sorularını yanıtladı; sağlıklı cilt ve yaşam için önerilerde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ayşe Tolga Adana Optimum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement