Çavdarhisar'da 4006 Tübitak Bilim Fuarı - Son Dakika
Yaşam

Çavdarhisar'da 4006 Tübitak Bilim Fuarı

Çavdarhisar\'da 4006 Tübitak Bilim Fuarı

Çavdarhisar Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği 4006 Tübitak bilim fuarı okul bahçesinde yapılan törenle açıldı.

04.05.2018 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çavdarhisar Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği 4006 Tübitak bilim fuarı okul bahçesinde yapılan törenle açıldı.

Fuarda öğrencilerin standlarını gezen Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer ve kurum amirleri, öğrencilerden projelerle ilgili bilgi aldı ve sohbet etti.

Okul Müdürü Ahmet Yalçın, yaptığı açıklamada, Okulumuz öğretmenlerinin danışmanlığında, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Tübitak Projeleri, okulumuzda düzenlenen Tübitak Bilim Şenliğiyle sergilendi. İlçemiz Kaymakamı Kadir Yurdagül' ün açılışı ile başlayan sergi ve şenliğimiz renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğimize iştirak eden başta Kaymakamımız Kadir Yurdagül olmak üzere Belediye Başkanımız Halil Başer' e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ginyas Kaya'ya, daire amirlerimize, ilçe okullarımızın değerli öğretmen ve öğrencilerine, kıymetli velilerimize ve emek veren öğrenci ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Çavdarhisar'da 4006 Tübitak Bilim Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement