Çin'deki Batı Gölü Müzikli Çeşmesi, muhteşem bir dönüşle geceyi aydınlattı - Son Dakika
Yaşam

Çin'deki Batı Gölü Müzikli Çeşmesi, muhteşem bir dönüşle geceyi aydınlattı

Çin'in Hangzhou kentinde bulunan Batı Gölü Müzikli Çeşmesi, üç yıllık bir aradan sonra tadilat sonrası geceyi aydınlatarak geri döndü. Hangzhou Asya Oyunları'nın tanıtım şarkısıyla koreografize edilen çeşme, büyüleyici su gösterisiyle geceye sanatsal bir ihtişam kattı. 2003 yılında inşa edilen çeşme, yapısal geliştirmelerle ve teknolojik yeniliklerle güncellenmiştir. Bu ikonik simge, müzik, su ve görsel ihtişamın uyumlu bir karışımıyla izleyicileri büyülemeye devam edecek.

27.07.2023 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'in Hangzhou kentinde yer alan Batı Gölü Müzikli Çeşmesi, tadilat nedeniyle verilen üç yıllık aradan sonra Salı günü muhteşem bir dönüş yaparak geceyi aydınlattı. Yaklaşan Hangzhou Asya Oyunları'nın ünlü tanıtım şarkısı "Ai da Wei Lai", büyüleyici su gösterisine eşlik etmek üzere özenle koreografize edildi ve geceye sanatsal bir ihtişam kattı.

İlk olarak 2003 yılında inşa edilen Batı Gölü Müzikli Çeşmesi, o zamandan bu yana büyüleyici performanslarıyla hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin kalbini fethediyor. Genişleme ve gelişme ihtiyacıyla karşı karşıya kalan çeşmenin yapısal bütünlüğünü ve teknolojik yeteneklerini geliştirmek için 2011 ve 2015 yıllarında önemli yenilemeler yapıldı.

Şimdi, geceleyin gökyüzünü yeniden süslemek için geri dönen bu ikonik simge, müzik, su ve görsel ihtişamın uyumlu karışımıyla izleyicileri büyülemeye devam edecek.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Çin'in Hangzhou kentinden bildiriyor. (XHTV)

Çin\'deki Batı Gölü Müzikli Çeşmesi, muhteşem bir dönüşle geceyi aydınlattı
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Yaşam Çin'deki Batı Gölü Müzikli Çeşmesi, muhteşem bir dönüşle geceyi aydınlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement