Omü'de "İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimi - Son Dakika
Yaşam

Omü'de "İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimi

Omü\'de "İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde sağlık çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği konusunda, İş Güvenliği Uzmanı Selma Kaya Doğan tarafından eğitim verildi.

19.03.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nde sağlık çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği konusunda, İş Güvenliği Uzmanı Selma Kaya Doğan tarafından eğitim verildi.

Tıp Fakültesi Dekanlığı Mavi Salon'da, sağlık çalışanları iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirildi. Çalışanların maruz kalabilecekleri tehlikeler ve riskler konusunda bilgilendirmelerde bulunan İş Güvenliği Uzmanı Selma Kaya Doğan, temel iş sağlığı güvenliği tanımı, Türkiye'deki iş kazaları ve meslek hastalıkları istatistikleri konusunda bilgi aktardı.

Sağlık çalışanlarının maruz kalabilecekleri ergonomik tehlikeler ve 6331 Sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu'nun iş verenlere ve çalışanlara getirdiği yükümlülükler konusunda da açıklamalarda bulunan Doğan, "İş verenlerin ve çalışanların iş güvenliği konusunda bir farkındalık oluşturmamız gerektiği için bu tür eğitimlerin personele tekrarlı olarak verilmesi gerekiyor. Daha henüz yolun başındayız, gitmemiz gereken uzun bir yol var. Çünkü işveren ve çalışanlar da işin riskleri önemsenmiyor" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Omü'de 'İş Sağlığı ve Güvenliği' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement