Osmaniye'de konteynerkentte su kesintisi protesto edildi - Son Dakika
Yaşam

Osmaniye'de konteynerkentte su kesintisi protesto edildi

6 Şubat depremlerinin ardından deprem bölgesindeki konteyner ve çadırkentlerde yaşanan sorunlar devam ediyor. Depremde ağır hasar alan Osmaniye'de konteynerkentte yaşanan su kesintisine vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, su sıkıntısı nedeniyle tuvalet ihtiyaçlarını bile gideremediklerini belirtti. Yetkililer ise sorunun bir arıza olduğunu ve en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

20.09.2023 11:51

6 Şubat depremlerinin ardından deprem bölgesindeki konteyner ve çadırkentlerde yaşanan sorunlar devam ediyor. Depremde ağır hasar alan illerden Osmaniye'de konteynerkentte yaşanan su kesintisine vatandaşlar tepki gösterdi.

Osmaniye'de konteynerkentte yaşanan su sıkıntısına tepki gösteren vatandaşlar, dün gece saatlerinde protesto için Dereoba yolunu trafiğe kapattı. Belediyeye tepki gösteren vatandaşlar, tuvalet ihtiyaçlarını bile su olmadığı için gideremediklerini belirtti.

Vatandaşlara konuşan bir yetkili ise "Biz daha kötü günler geçirdik. Bu bir arıza. Patlakları halledelim suyu vereceğiz. Bundan sonra su kesintisi olmayacak" diyerek vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

Osmaniye\'de konteynerkentte su kesintisi protesto edildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Osmaniye'de konteynerkentte su kesintisi protesto edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement