Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı'nın Temeli Atıldı - Son Dakika
Yaşam

Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı'nın Temeli Atıldı

Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı\'nın Temeli Atıldı

Hayırsever iş insanı Soner Özbey ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse arasında imzalanan protokolün ardından Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı'nın temeli törenle atıldı. Emek Mahallesi Ihlamur Caddesi üzerinde yapımına başlanacak olan modern ve daha geniş kapsamlı hayır çarşısı, Safranbolu halkının ihtiyaçları doğrultusunda hizmet verecek. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, bağışçılara teşekkür ederek, bu birliktelik sayesinde Safranbolu'ya güzel bir bina kazandırılacağını belirtti. Binanın gelecek yıl içerisinde açılışı yapılacak ve hizmete gireceği planlanıyor.

31.10.2023 13:57  Güncelleme: 13:59

Hayırsever iş insanı Soner Özbey ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse arasında imzalanan protokolün ardından Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı'nın temeli törenle atıldı.

Emek Mahallesi Ihlamur Caddesi üzerinde yer alacak modern ve daha geniş kapsamlı hayır çarşısı için daha önce hayırsever iş insanı Soner Özbey ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse arasında protokol imzalanmıştı. Aslanlar mevkiinde yer alan Safranbolu Belediyesi Hayır Çarşısı, imzalanan protokolün ardından geçici bir süreliğine harmanlar mevkii Bağlarbaşı Mahallesi'ne taşındı. Safranbolu halkının ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veren hayır çarşısı artık yeni yüzü ile modern binasında hizmet verecek. Emek Mahallesi Ihlamur Caddesi üzerinde yapımına başlanacak Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı için temel atma töreni yapıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, alanda yaptığı konuşmada, "Projesinden yapımına emeği geçen tüm ekiplere çok teşekkür ediyorum. Elbette ki en büyük teşekkürü de bağışçımıza yapıyoruz. Safranbolu bütçesi yerine, bağışçılarımızın Safranbolu'ya eser bırakmaları adına biz bu birliktelikleri oluşturuyoruz. Bu birliktelikten de Safranbolu'ya bu güzel bina kalacak" dedi.

Duaların okunmasının ardından Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin temelin ilk harcını döken butona basması ile Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı'nın temeli atıldı. Binanın gelecek yıl içerisinde açılışı yapılarak hizmete girmesi bekleniyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Safranbolu Belediyesi Çağıl Güleç Özbey Hayır Çarşısı'nın Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement