Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanı açıldı - Son Dakika
Yaşam

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanı açıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanı açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa ilçesinin Altınova Mahallesi'nde Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanı'nı halkın kullanımına açtı. Belediye Başkanı Kadir Albayrak, açılışta yaptığı konuşmada, yeşil alan projeleriyle vatandaşların rahat bir nefes alabilecekleri, piknik yapabilecekleri ve huzura kavuşabilecekleri bir mekan oluşturduklarını belirtti. Alan içerisinde piknik masaları, kamelyalar, barbeküler, çocuk oyun grupları ve spor aletleri gibi donatılar bulunuyor.

17.07.2023 09:35

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince Süleymanpaşa ilçesinin Altınova Mahallesi'nde Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanı kullanıma açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, alanın açılışında yaptığı konuşmada, halkın nefes alacağı alanların sayısını artırmak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Çevreye duyarlı yönetim anlayışıyla projeler hayata geçirdiklerini aktaran Albayrak, "Yeşil alan projemiz, vatandaşlarımızın kendilerine ve sevdiklerine zaman ayıracakları, rahat bir nefes alacakları ve huzura kavuşacakları bir mekandır. İçerisinde piknik masaları, kamelyalar, barbeküler, kent donatıları, sosyal tesis, büfeler, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı büyük ve modern yaşam alanımız, vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hazırlandı."ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Albayrak ve beraberindekiler kent ormanı ve mesire alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde Süleymanpaşa Kent Ormanı ve Mesire Alanı açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement