Trabzon Sürmene'de Sağanak Sonrası Heyelan: Yol Ulaşıma Kapandı, Elektrikler Kesildi - Son Dakika
Yaşam

Trabzon Sürmene'de Sağanak Sonrası Heyelan: Yol Ulaşıma Kapandı, Elektrikler Kesildi

Trabzon'un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak sonrası Ormanseven Mahalle yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı, bölgede elektrikler kesildi. Sürmene ilçesinde öğlen saatlerinde başlayıp akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Ormanseven Mahalle yolunda meydana gelen heyelanla yamaçtan kopup yola akan toprak, ağaç ve irili ufaklı taş kütleleri nedeniyle mahalleye ulaşım kapandı. Mahalleye ulaşım Dirlik mahallesinden sağlanırken, kapanan yolda, karayolları ve belediye ekipleri, iş makineleriyle temizleme çalışması başlattı. Mahallede elektrik kesintisi de yaşandı.

17.09.2023 21:10

TRABZON'un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak sonrası Ormanseven Mahalle yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı, bölgede elektrikler kesildi.

Sürmene ilçesinde öğlen saatlerinde başlayıp akşam satlerinde etkisini artıran sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Ormanseven Mahalle yolunda meydana gelen heyelanla yamaçtan kopup yola akan toprak, ağaç ve irili ufaklı taş kütleleri nedeniyle mahalleye ulaşım kapandı. Mahalleye ulaşım Dirlik mahallesinden sağlanırken, kapanan yolda, karayolları ve belediye ekipleri, iş makineleriyle temizleme çalışması başlattı. Mahallede elektrik kesintisi de yaşandı. (DHA)

Trabzon Sürmene\'de Sağanak Sonrası Heyelan: Yol Ulaşıma Kapandı, Elektrikler Kesildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Trabzon Sürmene'de Sağanak Sonrası Heyelan: Yol Ulaşıma Kapandı, Elektrikler Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement