10 Bin Ton Kömür Dağıtılacak - Son Dakika
Yerel

10 Bin Ton Kömür Dağıtılacak

10 Bin Ton Kömür Dağıtılacak

Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile Niğde’de 10 bin ton kömür dağıtımının yapacaklarını söyledi.

25.08.2014 14:34

Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile Niğde'de 10 bin ton kömür dağıtımının yapacaklarını söyledi.

SYDV aracılığı ile her kış ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere hazırlanan kömür yardımı, bu yıl da düzenli olarak devam ediyor.

Niğde genelinde bulunan köy ve kasabalarda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kömür dağıtımlarının başladığını dile getiren Vali Yardımcısı Uçgun, 6 bin ton kömürü Niğde merkeze, 4 bin tonunu ise, köy ve kasabalarda bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını kaydetti.

Geçen yıl dağıtılan 7 bin 500 ton kömürün bu sezon 2 bin 500 ton daha artarak toplam 10 bin ton olduğuna dikkat çeken Uçgun, köy ve kasabalarda dağıtılan bir ton kömürün değişmediğini ve yine aile başı bir ton olduğu, fakat şehir merkezinde bulunan ihtiyaç sahiplerine verilen bir ton kömürün artırılarak bir ton 250 kilo olarak dağıtılacağını ifade etti.

Uçgun, kömür dağıtımlarının her hangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığı takdirde Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağını sözlerine ekledi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 10 Bin Ton Kömür Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement