12. Uluslararası Alanya Caz Günleri" - Son Dakika
Yerel

12. Uluslararası Alanya Caz Günleri"

12. Uluslararası Alanya Caz Günleri"

Etkinlik, Daumants Kalnins Jazz Quintet grubu ve Pınar Dönmez konseriyle tamamlandı.

21.09.2014 23:27

Alanya Belediyesince 12'ncisi düzenlenen "Uluslararası Alanya Caz Günleri", sona erdi.

Kızılkule Meydanı'nda 18 Eylül'de başlayan etkinliğin son gününde, Daumants Kalnins Jazz Quintet grubu ve Pınar Dönmez sahne aldı. Piyanoda Kristaps Vanadzins, gitarda Marcis Auzins, davulda Rudolfs Dankfelds, kontrbasdaToms Poiss'in yer aldığı konserde, Letonya doğumlu Kalnins, kendi caz kompozisyonlarını çaldı.

Yaklaşık 90 dakika sahnede kalan grubun ardından sahneye Pınar Dönmez çıktı. Dönmez, akustik gitarda Güç Başar Gülle, kontrbasta Volkan Hürsever, perküsyonda Türker Çolak, trompette İmer Demirer ile halk müziği caz ve pop karışımı parçaları seslendirdi.

Sema Eryiğit Emek ve Yasin Kınay'ın sunuculuğunu yaptığı konser, sanatçılara plaket ve çiçek verilmesiyle son buldu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 12. Uluslararası Alanya Caz Günleri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement