14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

14 Mart Tıp Bayramı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Sağlık-Sen Artvin İl Başkanı Fehmi Er, "Tüm sağlık çalışanları çok büyük gayret ve özveriyle üstlendiği görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmektedir" dedi.

Sağlık-Sen Artvin İl Başkanı Fehmi Er, "Tüm sağlık çalışanları çok büyük gayret ve özveriyle üstlendiği görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmektedir" dedi.

Fehmi Er, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, sağlık çalışanının 14 Mart'ta bayram yapabilmesi için asgari taleplerinin karşılanması gerektiğini söyledi.

Sağlık çalışanlarının çalışma barışı ve iş motivasyonun yeniden sağlanması gerektiğini ifade eden Er, "Çalışanlara uygulanan haksızlık ve ayrımcılık ortadan kaldırılıncaya, 14 Mart gerçek manada bayram oluncaya kadar 175 bin üyemizden aldığımız gücü gerek müzakere ortamlarında, gerekse alanlarda kullanmaktan çekinmeyeceğimiz" diye konuştu.

Er, "Tüm sağlık çalışanları çok büyük gayret ve özveriyle üstlendiği görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmektedir" ifadesini kullanarak, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Muhabir: Bayram Sarayoğlu

Yayıncı: Tuncay Bekar - ARTVİN

Kaynak: AA