18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi\'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü

Muş'un Varto ilçesinde, "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü" nedeniyle bir program düzenlendi.

18.03.2013 13:07

Muş'un Varto ilçesinde, "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü" nedeniyle bir program düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Jandarma Üsteğmen İbrahim Baştürk tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından programa Varto Kültür Merkezi'nde devam edildi. Burada Teknik Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları piyes ve oratoryo gösterisinin ardından şiirler okundu. Program, çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Programa Muş Vali Yardımcısı ve Varto Kaymakam Vekili Hüseyin Göktürk, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Kadir Serdar Yoldaş, Belediye Başkanı Vekili Şemsettin Aydemir, Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü - Son Dakika


Advertisement