18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ile Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla, şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenledi.

18.03.2014 18:25

Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ile Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla, şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek organizasyonu düzenledi.

Sarayönü İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Seyfullah Aydın, programda yaptığı konuşmada, jandarmanın Türkiye'nin en eski güvenlik gücü olduğunu ifade etti.

Şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmek için böyle bir organizasyon yaptıklarını belirten Aydın, "Vatan uğruna şehit verdiğimiz evlatlarımızın ve ailelerinin değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değil. Ne mutlu, en değerli varlığını vatan uğruna şehit verirken 'vatan sağ olsun' diyen siz anne babalara ve onlara sahip olan yüce Türk milletine... Bizleri kırmayıp, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize şahsım ve personelim adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Böyle bir organizasyonun Sarayönü'nde ilk defa yapıldığını belirten şehit ve gazi aileleri de birbirlerini tanıma ve kaynaşma imkanları bulduklarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement