2. Amerikan Bilardo Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

2. Amerikan Bilardo Turnuvası Sona Erdi

2. Amerikan Bilardo Turnuvası Sona Erdi

Malatya'da düzenlenen 2.Amerikan Bilardo turnuvası sona erdi.

11.05.2013 17:04

Malatya'da düzenlenen 2. Amerikan Bilardo turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda derece giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Malatya Park alış veriş mağazası içinde hizmet veren Bowling Adası tarafından düzenlenen 2. Amerikan Bilardo turnuvası final müsabakalarıyla sona erdi.

Birbirinden heyecanlı müsabakaların oynandığı turnuvada, dereceye giren isimler şöyle oluştu: Birinci Abuzer Karakuş, ikinci Abdulkadir Işık, üçüncü İsmail Akdoğan.

Turnuva sonrası dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Bowling Adası İşletme Müdürü Nurullah Yıldırım tarafından birinci olan Abuzer Karakuş'a yarım altın, ıstaka ve altın madalya, Abdulkadir Işık'a çeyrek altın, ıstaka ve gümüş madalya, üçüncü olan İsmail Akdoğan'a ise oyun konsolu, ıstaka ve bronz madalya takdim edildi.

Turnuvanın çok iyi ve centilmence geçtiğini ifade eden Bowling Adası İşletme Müdürü Nurullah Yıldırım, "Turnuvamız büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne oldu. Turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik ederken, turnuvaya katılan bütün sporculara da teşekkür ediyorum" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2. Amerikan Bilardo Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement