Yenipazar Belediye Başkanı Özden, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Yerel

Yenipazar Belediye Başkanı Özden, Mazbatasını Aldı

MHP'den Yenipazar Belediye Başkanı seçilen İlhan Özden, mazbatasını aldı.

09.04.2014 16:57  Güncelleme: 16:53

MHP'den Yenipazar Belediye Başkanı seçilen İlhan Özden, mazbatasını aldı.

30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nde, Yenipazar Belediye Başkanlığı'nı kazanan Özden ve İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını aldı.

Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin daha ileri gitmesi için gece gündüz demeden el ele vererek çalışacaklarını, kendisine oy veren ya da vermeyen herkesi kucaklayacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Büyükle büyük, küçükle küçük olacağız ve kesinlikle ayırım söz konusu olmayacak. Yenipazar için daha iyi, güzel işler yapmak gayreti içerisindeyiz. Gerek ben ve gerek 9 meclis üyesi arkadaşımızla birlikte hep beraber çalışacağız. Herkese açık olacağız. Yapacağımız yeni projelere, Yenipazar halkını da ortak edeceğiz. Halkın onayladığı, uygun gördüğü projeleri bir an önce faaliyete geçirmek için çalışacağız. Eğer, hoş karşılanmayan projeler varsa da bunda ısrarcı olmayacağız."

"Batık bir belediye devir aldık" edebiyatıyla iktidarda tutunmak gibi bir düşüncesinin olmadığını aktaran Özden, şöyle devam etti:

"Hem borcumuzu ödeyeceğiz hem de işimizi yapacağız. Yenipazar için halkla, personelle, kamu kurumlarıyla el ele vererek çalışacağız. Yolumuzun açılması için mücadelemiz devam ediyor. Kamulaştırma işlemleri tamamlandı, inşallah yolumuzun açılmasıyla da Yenipazar'ın önü açılmış olacak ve atağa geçecek. Yatırımcı firmalar, sektörler, kente iş yapmak için can atacaklar. İlçemizdeki Harmankaya kanyonumuz, doğa güzelliğe sahip göletimiz, şelalemiz turizm yönünden bizi çok şanslı kılan faktörler. Bunların da turizme kazandırılması için medya yoluyla tanıtım yaparak dünyaya açılmamız gerekiyor." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yenipazar Belediye Başkanı Özden, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement