256 Konut İçin Başvurular Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

256 Konut İçin Başvurular Başlıyor

07.11.2012 16:01

TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlar için yaptırılan toplam 256 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlar için yaptırılan toplam 256 adet konut için başvurular başladı.

Valilikten yapılan açıklamada, TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi yoksul vatandaşlar için yaptırılan toplam 256 adet konut için başvuruların başladığı belirtilerek, bu konudaki başvuruların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı'na yapılacağı belirtildi.

Başvuruda bulunabilmek için Siirt ili sınırları içerisinde en az üç yıldan beri ikamet etmiş ve 30 yaşından büyük olma şartlarının arandığı bildirilen açıklamada, "Başvurulan şahsen, başvuru formu ve gerekli belgelerle birlikte, 7 Kasım 2012-7 Aralık 2012 tarihleri arasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapılabilecek. Başvuruda aranan diğer şartlar ve başvuru esnasında istenen belgeler hakkında ayrıntılı bilgi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile www.siirt.gov.tr adresinden alınabilecek" denildi.

Muhabir: Zekeriye Güneş/ Özgür Ayaydın

Yayıncı: Behçet Güngör - SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 256 Konut İçin Başvurular Başlıyor - Son Dakika


Advertisement