3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika
Son Dakika Logo

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

04.12.2013 17:57

Çocuk Bahçesi Gündüz Bakım Kreşi öğrencileri, Özel Van Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki engellileri ziyaret etti.

Çocuk Bahçesi Gündüz Bakım Kreşi öğrencileri, Özel Van Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki engellileri ziyaret etti.

3 Aralık Dünya engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Van- Edremit karayolundaki özel rehabilitasyon merkezini ziyaret eden minik öğrenciler, engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Çocuk Bahçesi Gündüz Bakım Kreşi Müdürü Sema Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının öğrencileri ile engelli çocukları bir araya getirmek olduğunu belirtti.

"Hayatta hiçbir şey başarılı ve mutlu olmak için engel değildir" diyen Acar, tek engelin eğitimsizlik olduğunu söyledi.

Kendilerine düşen görevin, engellilerin varlığını kabullenmek olduğunu vurgulayan Acar, "Onların ellerinden tutup destek vererek birlikte daha iyi yerlere gelebiliriz" dedi.

Özel Van Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ayşe Tırak ise amaçlarının engelli çocuklarla sağlıklı çocukları kaynaştırmak olduğuna değinerek, "Engelli çocuklarımızı topluma kazandırma adına küçük bir mücadele verip halkı engellilere karşı bilinçlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Programda Çocuk Bahçesi Gündüz Bakım Kreşi öğrencileri, engelli arkadaşlarına küçük hediyeler dağıttı. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Son Dakika


Advertisement