Acarlar Başkanı Şimşek CHP'li Gümüş'ü Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Acarlar Başkanı Şimşek CHP'li Gümüş'ü Ağırladı

Acarlar Başkanı Şimşek CHP\'li Gümüş\'ü Ağırladı

Acarlar Belde Belediye Başkanlığı görevine yeni başlayan CHP'li Aşkın Şimşek, Aydın Ticaret Odası'nda birlikte görev yaptığı Ahmet Gümüş ve beraberindekileri misafir etti.

18.09.2013 10:27

Acarlar Belde Belediye Başkanlığı görevine yeni başlayan CHP'li Aşkın Şimşek, Aydın Ticaret Odası'nda birlikte görev yaptığı Ahmet Gümüş ve beraberindekileri misafir etti.

Gümüş'ün Acarlar Belediye Başkanı Cafer Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretine AYTO önceki dönem Başkanvekili Alp Alpargun, Önceki dönem yönetim kurulu üyesi Kenan Vardar ile beraberindeki heyet katıldı. Geçtiğimiz hafta vefat eden Cafer Yıldırım'ın yerine belediye meclisi tarafından Acarlar Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Aşkın Şimşek'e, CHP'den Efeler İlçesi Belediye Başkan aday adayı olan Ahmet Gümüş ve eski Aydın Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Efeler İlçe Belediye Başkan aday adayı Ahmet Gümüş, Acarlar halkını yakından tanıdığına değinerek, "Acarlar halkını Aydın Ticaret Odası'nda sizinle tanıştıktan sonra daha yakından tanıma şansım oldu. Acarlar halkı alnının teri ile kazancını elde eden dürüst ve çalışkan bir toplumdur. Sizde bu halka layık olmak için göreve geldiniz. Seçimlere 7 aydan az bir süre var siz 7 aylık başkan değil 7 yıllık başkanmış gibi görev yapmalısınız. Görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek de Ahmet Gümüş ve kendisini ziyarete gelenlerin Aydın Ticaret Odası'nda yönetiminde birlikte görev yaptıklarını belirterek, "Sizin gibi değerli dostları burada görmek bana ayrı bir duygu yaşattı. Aydın Ticaret Odası yönetiminde birlikte görev aldık. Görev aldığım süre içerisinde sizlerden çok şeyler öğrendim ve ufkum genişlediği gibi çevremde sizler sayesinde çoğaldı. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim ve Efeler İlçe Belediye Başkanı aday adayı olan Ahmet Gümüş'e de şimdiden başarılar dilerim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Acarlar Başkanı Şimşek CHP'li Gümüş'ü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement