Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika
Yerel

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Ligin yeni ekibi Çanakkale Belediyespor'da forma giyen oyuncular kent halkına tanıtıldı

03.09.2013 16:28

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor'da forma giyen sporcular kent halkına tanıtıldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Çanakkale Belediyespor'un zorlu zamanlardan geçerek, 1. Lig'e yükseldiğini, bundan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Takımın 1987 yılında kurulduğunu hatırlatan Gökhan, "O zamanlar hem basketbol hem de voleybolda mücadelemiz sürüyordu. Sonra bunun belediye imkanlarıyla yürümeyeceğini görerek, mücadeleyi tek branşa düşürmeye karar verdik ve voleybolda bir hedef koyduk. 1. Lig'e çıkmak için çaba gösterdik. Uzun yıllar da bu mücadeleyi sürdürdük. Her zaman başarılı bir takımımız vardı. Hep ilk dördün içinde kaldık ama azmettik. Bu sene 1. Lig'e çıkma fırsatını ele geçirdik" diye konuştu.

Gökhan, takımdan beklentileri olduğunu ifade ederek, "Başarılı olmalarını elbette bekliyoruz ama öncelikli beklentimiz, bu kentin gençlerine örnek olmaları. Bir sporcunun nasıl davranması gerektiğini, topluma nasıl yararlı olabileceğini göstermenizi ve bu kentin gençlerine örnek olmanızı bekliyoruz" dedi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement