Adana'dan Kısa... Kısa... - Son Dakika
Yerel

Adana'dan Kısa... Kısa...

Adana\'dan Kısa... Kısa...

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Mak yeniden başkan seçildi.

14.01.2014 13:54

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Mak yeniden başkan seçildi.

Mak, genel kurulu sonunda yaptığı konuşmada, yeni dönemde de mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

EMO yeni yönetim kurulu Mehmet Mak, İlhan Yıldırım, Barış Cem Özdoğan, Derya Olpak Kardeş, Bilal Tanburoğlu, Sayim Ergül, Erdal Çiçek Demir, Yedek Yönetim Kurulu üyeleri ise Duran Kaya, Erol Ayas, Oral Özkartal, Timur Kurt, Mustafa Demiral, Aytaç Sağır ve Uğur Hanlı'dan oluştu.

'MERMERCİLER'DE ÖĞRÜ GÜVEN TAZELEDİ

(FOTOĞRAFLI)

ADANA (İHA) - Halk arasında mermerciler olarak bilinen Adana Metalden Başka Maddelerden Mamul Eşya İmal ve Satıcılığı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulunda Başkan Bülent Öğrü güven tazeledi.

İnşaat Mühendisi Bülent Öğrü, hizmet ettikleri işlerle ilgili fiyatların tartışılması ve fiyat listelerinin oluşmasını sağladıklarını, haksız rekabetin önlenebilmesi için tedbirler aldıklarını söyledi.

Bülent Öğru başkanlığındaki yeni yönetim Seyit Akbaş, Gazi Murt, Zülfükar Tuncer, Murat Yılmaz, Ömer Akdoğan, Metin Yoldaş, Denetim Kurulu ise Necati Çavuşoğlu, Adnan Yıldırım ve Güldane Usta'dan oluştu.

TAMİRCİLERDE BAŞKAN DOĞAN'A RAKİP ÇIKMADI

(FOTOĞRAFLI)

ADANA (İHA) - Adana Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Seçime rakipsiz giren mevcut başkan Muhittin Doğan, göreve yeniden seçildi.

Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası Ahi Evran Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurul seçimine tek listeyle giren Muhittin Doğan, teşekkür konuşmasında, Seyhan'da yaptıkları Oto Sanayi Sitesi'nde şu anda yüzde 30 doluluk oranı bulunduğunu, artık cadde ve sokaklarda tamircilik yapmanın geride kaldığını söyledi.

Muhittin Doğan'ın yönetim kurulunda Yılmaz Sakallı, Ziya Yavuz, İsmail İnce, Mustafa Özakyüz, Doğan Arslanboğa ve Galip Demir, Denetim Kurulunda ise Veysel Sakın, Hüseyin Salih Nadir ve Fatih Kılıçdağ yer aldı.

HURDACILARDA DENİZ YENİDEN SEÇİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

ADANA (İHA) - Adana Eski Makine Aksamı ve Hurdacılar Esnaf Odası Başkanlığına Kemal Deniz yeniden seçildi.

Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası Ahi Evran Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurul seçiminde adaylardan İsmet Güzel 39 oy alırken, 128 oy alan mevcut başkan Kemal Deniz yeniden göreve seçildi.

Deniz, sonuçların açıklanmasından sonra İsmet Güzel'in elinden tutarak üyeleri selamlayıp destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Kemal Deniz'in yönetim kurulunda Cuma Öküzcü, Ziya Nazar, Mehmet Çetin, Şevki Uyanık, Abdurrahman Yavuz, Ramiz Bayram, denetim kurulunda ise Hasan Doğan, Yıldırım Uyanık, Harun Acar yer aldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'dan Kısa... Kısa... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement