Adanalı Boksör Milli Takımda - Son Dakika
Yerel

Adanalı Boksör Milli Takımda

Adanalı Boksör Milli Takımda

Adanalı Milli Boksör Hayri Utku Erdoğan, Gençler Vojvodina Altın Eldiven Boks Turnuvasına katılmak üzere milli takımla Sırbistan'a gitti.

08.07.2014 10:40  Güncelleme: 10:34

Adanalı milli boksör Hayri Utku Erdoğan, Gençler Vojvodina Altın Eldiven Boks Turnuvasına katılmak üzere milli takımla Sırbistan'a gitti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 9-14 Temmuz'da Sırbistan'da düzenlenen turnuvaya katılacak milli takımda boksörler Erdoğan ile Mert Karakılıç, Uğurcan Yanardağ, Melih Özsarı, Ömer Koç, Ahmet Mıcık, Adem Furkan Avcı, Serhat Güler, Ufuk Tekneci, Muhammed Aydın bulunuyor.

Adana Bölgesi Boks Antrenörü Ercüment Erdoğan, turnuvaya katılacak 18 yaşındaki oğlu Erdoğan'ın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini, Kastamonu Kadıdağı Kamp Eğitim Merkezi'nde antrenörler Seyfullah Dumlupınar, Mehmet Gürgen, Murat Özdemir ve Turgay Karasu yönetiminde çalışarak performansının zirvesinde olduğunu söyledi.

Oğlundan umutlu

Oğlunun milli takıma uzun yıllar hizmet edeceğine inandığını ifade eden Ercüment Erdoğan, şunları kaydetti:

"Adana'da iyi boksörlere sahibiz. Bu arkadaşlarımızı bölge antrenörü Süleyman Sırrı Sevindik ile milli takımlara kazandırmaya çaba gösteriyoruz. Özellikle oğlum Erdoğan'dan gelecek için çok umutluyum. Olimpiyatlara hazırlanan sporcular arasına girmeyi başardı. Sırbistan'daki turnuvada madalya bekliyorum. Oğlumun en az 10 yıl daha milli takıma hizmet edeceğine inanıyorum. Bizlere her konuda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür ederiz." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanalı Boksör Milli Takımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement