Aday Adayı Yılmaz, Hızlı Başladı - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Yılmaz, Hızlı Başladı

Aday Adayı Yılmaz, Hızlı Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Mardin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Veysi Yılmaz, seçim çalışmalarına hızlı başladı.

14.02.2015 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı zamanda Ofis-sen Genel başkan yardımcısı ve Mardin şube başkanı olan Mehmet Veysi Yılmaz, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, geçtiğimiz günlerde göreve seçilen MÜSİAD Mardin şube başkanı Nurettin Kasap'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ak parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Veysi Yılmaz, ülkemizin en büyük sivil toplum örgütlerinden olan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) Mardin şube başkanı Nurettin Kasap ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Barış Süreci Bölgemiz ve Ülkemiz Açısından Hayati Değer Taşıyor

Beraberinde bir grup heyetle birlikte MÜSİAD'a ziyaret eden Mehmet Veysi Yılmaz'ı, yönetim kurulu üyeleriyle beraber ağırlayan Nurettin Kasap, şunları söyledi:

"Mardin ve bölgede genelinde yaşanan sorunlar, barış süreci, İstihdam ve işsizlik gibi konular ve yaklaşan genel seçimlerle ilgili olarak istişarelerde bulunduk. İşkur kökenli olan Milletvekili Adayı Adayı M. Veysi Yılmazın işsizliğe çözüm olabilecek projeleri olduğunu biliyoruz. Özellikle barış sürecinin başarıya ulaşması, gerek bölgemiz ve gerekse ülkemizin geleceği açısından hayati önem taşıyor"

Ak parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Veysi Yılmaz ise şunları söyledi:

"Barış sürecine en başından beri aktif olarak destek verdiğimizi, anaların artık gözyaşlarının dinmesi gerektiğini, muhtelif defalar basın yayın organlarında ve çeşitli platformlarda dile getirmiştim. Rabbim nasip eder ve Milletvekili Adayı olabilirsek, her şeyden önce kentimiz ve bölgemizin bu tür sorunlarına köklü çözümler elde edebilmek için var gücümüzle çalışacağız. İyi bir ekip kurarak, sürekli halkımızın içinde ve onlarda diyalog halinde olarak, sorunlara vizyonel bir bakış açısıyla yaklaşıp, çözüm önerilerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Bu doğrultuda toplumun farklı kesimlerinin, sivil toplum kuruluşlarının, sanayi ve iş adamları derneklerinin, sendikaların kısacası toplumun olabildiğince geniş kesimlerini kucaklayarak, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden gayret göstermemiz gerekiyor. Bu yolda inşallah, el ele gönül gönüle vererek elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mardin MÜSİAD şube başkanı Nurettin Kasap, 'sendikacılıktan gelen ve İş-kur bünyesinde çalışan Mehmet Veysi Yılmaz, tabiri caizse bu işin mutfağından gelen birisi. Temennimiz odur ki, böylesine önemli mevkilere, halkın arasından gelen, sorunlara ve bu sorunların çözüm yollarına vakıf, pırlanta gibi arkadaşlarımız seçilsinler. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Desteklerimiz ve dualarımız onunladır inşallah" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Aday Adayı Yılmaz, Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Semra.kenan: Yıllardır barıştan kardeşlikten yana medyada demeçler veren halkın teveccüh ünü kazanan halkın sesi halktan biri sayın Veysi YILMAZ cangi gönülden destekliyoruz .Mardine yakışır bir adaysınız .Yolunuz açık olsun 4 0 Yanıtla

Advertisement