Adilcevaz'da Yol Yapım Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Adilcevaz\'da Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede yol genişletme ve parke döşeme çalışmalarına başladı.

09.04.2015 13:30

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede yol genişletme ve parke döşeme çalışmalarına başladı.

İlçedeki sorunlu yollarda çalışma başlatan belediye ekipleri, ilk etapta Orta Mahalle İbrahim Karaoğlan okulu yolunda asfalt kazıma ve alt yapı çalışmalarının ardından yola parke döşeme işine başlayacak.

Başkanvekili Necmettin Boz, Başkan Yardımcısı İzzet Ekem ve başkan danışmanı Kadir Turan yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanvekili Necmettin Boz yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Havaların ısınmasıyla birlikte ekiplerimiz yollarımızdaki çalışmalara başladı. Bu çalışmalar kapsamında ilk etapta İbrahim Karaoğlan okulu yolunda alt yapı ve düzenleme çalışmalarını bitirip birkaç gün içerisinde parke taşı döşemesine başlayacağız. Ayrıca çalışmalar kapsamında TOKİ yolu ile birlikte Cevizkent yolunda da parke taşı döşeme çalışmalarına başlayacağız. Bunların yanı sıra diğer yollarımızda ise asfaltlama çalışmaları için ilgili yerlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Yol Yapım Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement