Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı Rakibini Yendi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı Rakibini Yendi

Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı Rakibini Yendi

Adıyaman Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Belediyespor’u 43-35 mağlup ederek önemli bir engeli daha aştı.

19.12.2016 15:52

Adıyaman Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Belediyespor'u 43-35 mağlup ederek önemli bir engeli daha aştı.

Hentbol 1. Ligi 12. haftasında deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka Belediyespor'u mağlup eden Adıyaman Belediyespor yoluna kayıpsız devam etti. Maça hızlı başlayan Adıyaman Belediyespor, rakibi karşısında ilk yarıyı 20-17 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında etkisini arttıran Adıyaman Belediyespor maçtan 43-35 galip ayrılmasını bildi.

Maç sonunda bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, ligin ilk yarısının son haftalarına yaklaştıklarını ve bu haftadan sonra alınan galibiyetlerin çok daha önemli olduğunu dile getirerek, "Gelecek hafta ligin ilk yarısındaki son maçımıza çıkacağız. Ligin ikinci yarısı daha da büyük bir çekişmeye sahne olacak. Bundan dolayı bu haftalarda alınan galibiyetler çok önemli. İçeride ve dışarıda kazanmasını bilen takımımızın her bir bireyine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Belediyespor Hentbol Takımı Rakibini Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement