Adıyaman'da Emniyet Amirliği Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adıyaman'da Emniyet Amirliği Binasının Temeli Atıldı

23.06.2015 13:27

Adıyaman'da yapılacak Altınşehir Emniyet Amirliği binasının temeli törenle atıldı.

Adıyaman'da yapılacak Altınşehir Emniyet Amirliği binasının temeli törenle atıldı.

Adıyaman Yıldırım Vakfı ve Adıyaman Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından yaptırılan binanın 2 yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, törende, Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım'ın Adıyaman'da başta okullar olmak üzere birçok kurum için binalar yaparak bağışladığını söyledi.

Yıldırım Vakfı'nın Adıyaman'a çok katkısının olduğunu belirten Demirtaş, katkılarından dolayı Yıldırım'a teşekkür etti.

Altınşehir bölgesinin geliştiğine işaret eden Demirtaş, bu binanın yapılması ile bölgede olacak herhangi bir olaya anında müdahale edileceğini kaydetti.

Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner de Emniyet teşkilatının kentin büyüme oranına göre binalarını genişleterek, halka daha iyi hizmet vermek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Emniyet Amirliği Binasının Temeli Atıldı - Son Dakika


Advertisement