Çarşamba Adliyesi Personeline Beslenme Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Çarşamba Adliyesi Personeline Beslenme Semineri Verildi

Çarşamba Adliyesi Personeline Beslenme Semineri Verildi

Çarşamba Adliye Sarayında, personele doktorlar tarafından obezite, yeterli ve dengeli beslenme ile fiziksel aktivite konularında seminer verildi.

30.01.2014 20:39  Güncelleme: 20:56

Çarşamba Adliye Sarayı'nda personele Medicana Hastanesi doktorları tarafından obezite, yeterli ve dengeli beslenme ile fiziksel aktivite konularında seminer verildi.

Adliye binasında gerçekleştirilen seminere Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Çarşamba Ağır Ceza Reisi Kemal Subaşı, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ve adliye personelleri katıldı.

Seminerde Medicana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Demet Sayar, obezitenin günümüzde gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunları arasında yer aldığına dikkat çekti. Yeterli ve dengeli beslenme ile birlikte fiziksel aktivitenin önemine değinen Demet Sayar, "Beslenme; sağlığı korumak, geliştirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek için vücudun gereksinimi olan besin öğelerini yeterli miktarlarda ve uygun zamanlarda almak için bilinçli yapılması gereken bir davranıştır. Sağlıklı bireyler olmak için kilomuza dikkat edelim, yeterli ve dengeli beslenelim, fiziksel aktivitemizi artıralım. Sağlıklı zayıflamak için sağlık kuruluşuna başvurun" ifadelerine yer verdi.

Seminer sonrasında Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt ve Medicana Hastanesi yetkililerince "kurumsal sağlık sözleşmesi" imzalandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çarşamba Adliyesi Personeline Beslenme Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement