Adü Didim Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci - Son Dakika
Yerel

Adü Didim Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci

Adü Didim Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencileri sertifika heyecanı yaşadı.2012-2013 eğitim öğretim yılı güz döneminde, Mutfak Operasyonları 2 ve Otel Uygulamaları 2 derslerini alan ADÜ Didim Meslek Yüksek...

08.03.2013 10:26

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencileri sertifika heyecanı yaşadı.

2012-2013 eğitim öğretim yılı güz döneminde, Mutfak Operasyonları 2 ve Otel Uygulamaları 2 derslerini alan ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerine, otel yetkilileri tarafından sertifika verildi.

ADÜ Didim Meslek Yüksek Ookulu Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu Öğretim Elemanları ile otelin İnsan Kaynakları Müdürü Murat Soylu, Eğitim Müdürü Serdar Yücetim, Operasyon Müdürü Engin Demir ve Mutfak Şefi Selahattin Gül katıldı.

Törende ilk olarak Öğretim Görevlisi Osman Çulha, ardından da otel yetkilileri öğrencilere hitaben kısa birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından sertifika dağıtımı yapıldı.

İnsan Kaynakları Müdürü Murat Soylu yaptığı açıklamada, 20 Mart tarihine kadar dileyen öğrencilerin iş başvurusu yapabileceğini, Aşçılık Programı başta olmak üzere Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileriyle kontrat yapılarak işe alınabileceklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü Didim Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement