Adü İşletme Topluluğu, Rektör Cavit Bircan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Adü İşletme Topluluğu, Rektör Cavit Bircan'ı Ziyaret Etti

Adü İşletme Topluluğu, Rektör Cavit Bircan\'ı Ziyaret Etti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İşletme Topluluğu öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

01.04.2016 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İşletme Topluluğu öğrencileri, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'ı makamında ziyaret etti.

Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından 'Yılın Rektörü' seçilen ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı tebrik eden öğrenciler, daha sonra senato odasını gezdi. Kuruluşundan bu yana ADÜ Rektörlerini de tanıtan Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ADÜ'deki gelişmeler hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

"BİZ HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ"

Prof. Dr. Bircan, toplumsal gelişmenin en büyük lokomotifinin gençler olduğunun altını çizerek ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu söyledi. Bircan, üniversite yönetimi olarak gençlerin her zaman arkasında olduklarını ifade ederek, "Siz yeter ki güzel işler yapın, biz her zaman size destek oluruz. Arkanızdayız" dedi.

KULÜP ÇALIŞMALARI İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Öğrenciler, üniversitenin gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerden dolayı yaşadıkları memnuniyeti dile getirerek, kendilerinin de bu gibi etkinliklere katkıda bulunmak istediklerini ifade ettiler. İşletme Topluluğu olarak kendilerinin de programlar düzenleyerek diğer öğrenci arkadaşlarının sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak istediklerini ifade eden öğrenciler, kulüp çalışmaları için de Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'dan destek istedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adü İşletme Topluluğu, Rektör Cavit Bircan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement