Adyar Başkanı Ali Aygün Oy Birliğiyle As Platform Başkanı Seçildi - Son Dakika
Yerel

Adyar Başkanı Ali Aygün Oy Birliğiyle As Platform Başkanı Seçildi

Adyar Başkanı Ali Aygün Oy Birliğiyle As Platform Başkanı Seçildi

AS Platform olağanüstü genel kurulu sonrası görev dağılımı yaptı.

21.04.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AS Platform olağanüstü genel kurulu sonrası görev dağılımı yaptı. Yeni yönetim Adana İnsani Yardım Derneği (ADYAR) Başkanı Ali Aygün'ü oy birliğiyle başkan seçti.

AS Platform'da, olağanüstü genel kurul sonrası yeni seçilen yönetim bir araya gelerek görev dağılımını gerçekleştirdi. Görev dağılımında ADYAR Başkanı Ali Aygün oy birliğiyle başkanlığa seçilirken, genel sekreterliğine MAZLUMDER'den Orhan Göktaş, basın sorumluluğuna MARDAV'dan Hüseyin Talay, YUVA-KUR'dan Necip Gazel ve AGSODİK'den Yaşar Çıraklı, mali işler sorumluluğuna HİLAL-DER'den Osman Çakır ve ZEHRA-DER'den Mehmet Ali Deniz, teşkilatlanmaya da Habertürk'ten Ayhan Binboğa, ALFABE'den Mehmet Koktaş ve Kemal Uğurluay seçildi.

Yönetimde görev dağılımının ardından diğer gündemlere geçildi. Gündem maddelerinden yerel yönetimlere seçilen belediye başkanlarına yönelik ziyaret yapılması, akabinde Kutlu doğum Haftası dolayısıyla il müftülüğüne ziyaret gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Toplantı sonrası başkan seçilen Ali Aygün, kendilerine güven duyan, yönetime seçen ve yönetime seçilen herkese teşekkür etti. Aygün, Adana'nın daha iyiye gitmesi için sivil toplum kuruluşlarıyla beraber çalışmaların artması noktasında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adyar Başkanı Ali Aygün Oy Birliğiyle As Platform Başkanı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement