Afyonkarahisar 2'nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Keser, Başkanlığa Yeniden Aday... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Afyonkarahisar 2'nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Keser, Başkanlığa Yeniden Aday...

11.04.2012 14:27

Afyonkarahisar 2'nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keser, 27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Genel Kurul'da yeniden aday olduğunu açıkladı.

Afyonkarahisar 2'nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keser, 27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Genel Kurul'da yeniden aday olduğunu açıkladı.

Keser, idare binasında düzenlediği basın toplantısında, 7 yıldır yürüttüğü kooperatif başkanlığı görevinde, yeni dönemde, yeni bir oluşum ve anlayış içinde çalışmak için yeni bir yönetim belirlediğini kaydetti.

Üyeleriyle bir araya gelip yeniden aday olmaya karar verdiğini ifade eden Keser, şöyle konuştu:

"Sanayi sitemizin dünden bugüne üyelerimizin desteğiyle elimizden geldiği kadarıyla en iyi hizmet verdik. Güzel bir kongre sürecine girdik. Üyelerimizin taleplerini karşısında yeniden aday olmaya karar verdim. Kongreye üyelerimizi katılmaya bekliyoruz. Sanayinin gelişiminde ortaya çıkacak olan bütün sonuçlarda üyelerimizinde desteğini istiyoruz. Amacımız üyenin sanayide beklentilerine cevap vermek."

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar 2'nci Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Keser, Başkanlığa Yeniden Aday... - Son Dakika


Advertisement