Afyonkarahisar'da '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' Etkinlikleri

Afyonkarahisar\'da \'10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü\' Etkinlikleri

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) tarafından, ‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama gecesinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler.

10.01.2014 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) tarafından, '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama gecesinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendiler. Gecede gazete dağıtıcılarına 'Yılın emektarları' ödülleri verildi.

AGD Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen eğlenceye yaklaşık 70 basın mensubu aileleri ile birlikte katılırken, geceye ayrıca Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürü Burak Orhan, AGD Onursal Başkanı Celal Bursalıoğlu, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Ecer'de katıldı.

Gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan AGD Başkanı Mehmet Abdioğlulları, basın çalışanlarının sadece yılın bir günü değil, her günü birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini kaydetti. Konuşmasında basının özgür olması gerektiği vurgusunda da bulunan Başkan Abdioğulları, bu konuda da yine basın emekçilerine büyük görevler düştüğü söyledi. her 10 Ocağın böyle mutlu bir şekilde kutlanılması gerektiğini ifade eden Başkan Abdioğlulları, gecede emeği geçen AGD yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.

Programda konuşan, AGD Onursal Başkanı Celal Bursalıoğlu ise, yine basın mensuplarının birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiği vurgusunu yaptı.

Konuşmaların ardından, kentteki yerel gazetelerin dağıtımını yapan 7 gazete dağıtıcısına 'Yılın emektarları' plaketi protokol üyeleri tarafından verildi.

Gece plaket töreninin ardından canlı müzik eşliğindeki eğlence ile devam etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da '10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement