Afyonkarahisar'da Karla Mücadeleye Park Engeli - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Karla Mücadeleye Park Engeli

Afyonkarahisar Belediyesinin, kentin ana arterleriyle ara sokaklarda yürüttüğü karla mücadelede, yanlış park edilen araçların sorun oluşturduğu bildirildi.

16.02.2012 15:00

Afyonkarahisar Belediyesinin, kentin ana arterleriyle ara sokaklarda yürüttüğü karla mücadelede, yanlış park edilen araçların sorun oluşturduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışının aralıklarla sürdüğü kentte, ana arterlerle ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Kar temizleme çalışmalarının, yol kenarlarına park edilen araçlar nedeniyle güçlükle ilerlediği duyurulan açıklamada, şöyle denildi:

"Aralıklarla devam eden yağışlara rağmen, şehrin ana arterleriyle ara sokaklarında hummalı bir şekilde çalışan belediye ekipleri, yol kenarlarına park edilen araçlar nedeniyle zor anlar yaşıyor. Büyük kar yığınlarının oluştuğu bazı yollarda temizleme çalışmalarının insan gücüyle yapılması nedeniyle kullanılması gerekli olan greyder ve kepçeler de yol kenarlarına park edilen bu araçlar nedeniyle çalışamıyor. Yaşanan bu durum, özellikle şehrin ana arterlerinde kar temizleme çalışmalarını aksatıyor. Kar temizleme ekiplerine destek veren zabıta ve emniyet ekipleri tarafından yol kenarına park edilen araçların sahiplerine cep telefonuyla ulaşılarak araçlar kaldırılmaya çalışılıyor. Tüm bu tedbir ve uygulamalara rağmen, kar temizleme çalışmalarının yapıldığı bölgelere park edilen araçların büyük bir kısmının kaldırılamaması, çalışmaları sekteye uğratıyor."

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Karla Mücadeleye Park Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement