Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar\'dan Kısa Kısa

Heybeli Termal Tesisleri'nde zabıta denetimi

04.07.2013 17:49

Bolvadin Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Heybeli Termal Tesisleri'nde bulunan satış noktaları, market ve kafeteryada denetim yaptı.

Yetkililer, tatil köyüne gelen müşterilerin sağlıklı bir ortamda bulunmalarını temin etmek ve alışverişlerini hijyenik şartlarda gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla bu tür denetimlerin sıkça yapıldığını belirtti.

- Emirdağ Belediyesi, 'e-belediyecilik' sistemine geçiyor

Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için 'e-belediyecilik' sisteminin önümüzdeki günlerde devreye gireceğini kaydetti.

Pala, e-belediyecilik sistemine geçmek için gerekli teknik alt yapı çalışmalarını bitirerek temmuz ayından itibaren vatandaşların tüm işlemlerini belediyeye uğramadan internet üzerinden online olarak yapabileceklerini belirtti.

Pala, şöyle devam etti:

"Bu çalışma 1 yıldır devam ediyordu. Şu an son aşamaya gelmiş durumdayız ve e-belediyecilik sistemimiz hazır. Tüm sicilleri birleştirip Emirdağ Belediye Başkanlığına gelen vatandaşlarımız tek sicille tüm işlemlerini yapabilecekler. Bu sicilden sonra internet ortamında otomasyon ortamında her türlü işlemlerini yapabilecekler. Şu an sistem bitmiş durumda ancak test aşamasında çünkü veri tabanı çok geniş bir sistem. Bu sistemin faaliyete geçtikten sonra sağlıklı sonuç vermesini istiyoruz, dolayısıyla teknik alt yapısını güçlendiriyoruz. Emirdağ ve Emirdağ dışında oturan tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yine emeği geçen tüm teknik arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

-Afyonkarahisar Ülkü Ocağı'ndan Bolvadin Belediye Başkanı Kılçık'a ziyaret

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim kurulu Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Erdem, Ülkü Ocakları Bolvadin İlçe Başkanı Hasan Karagüven ve beraberindekiler Başkan Kılçık'la güncel konuları değerlendirdi. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement