Ağrı Askf Başkanı Kösedağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ağrı Askf Başkanı Kösedağ Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu'nu tarafından 5'incisi düzenlenen "Futbol Buluşmaları" toplantısına Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlerbirliği Spor'un da katıldığı bildirildi.

08.05.2015 13:28

Türkiye Futbol Federasyonu'nu tarafından 5'incisi düzenlenen "Futbol Buluşmaları" toplantısına Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gençlerbirliği Spor'un da katıldığı bildirildi.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum'da bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in ev sahipliği yaptığı toplantıya, Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç, Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Mahmut Yıldırım, Ağrı ASKF Genel Sekreteri Özkan Aslan ve BESYO Müdürü Alper Hamdi Güngörmüş'ün ile katıldıklarını söyledi.

Toplantıda Ağrı Gençlerbirliği Sporun tesis ve saha problemleri, Ağrı ASKF'nin futbolda yaşadığı sorunlar, akademi ve kadınlar ligi konularının görüşüldüğünü belirten Kösedağ, Fatih Terim'in, Doğu Anadolu Bölgesinde açacakları "A Lisans" kurslarından birini Ağrı'ya vereceklerini söylediğini belirtti.

Kösedağ, Ağrı'da yapılacak spor tesislerinin açılışına Fatih Terim'i davet ettiğini ifade ederek, "Terim yapılacak program dahilinde en kısa sürede Ağrı'ya geleceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı Askf Başkanı Kösedağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement