Ağrı'da "Yarın Sizdeyiz" Projesi - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da "Yarın Sizdeyiz" Projesi

Ağrı\'da "Yarın Sizdeyiz" Projesi

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Yarın Sizdeyiz" Projesi kapsamında velileri evinde ziyaret etti.

14.12.2013 17:49

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, "Yarın Sizdeyiz" Projesi kapsamında velileri evinde ziyaret etti.

Başak, Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu'nda okuyan Burak Karagöz ve Barış Sarı isimli öğrencilerin, Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde yaşayan ailelerini ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başak, Karagöz ailesinden 8 kardeşin okula gitmesinin önemli olduğunu belirterek, bundan dolayı anneye teşekkür etti.

Özellikle Ağrı gibi bir kentte bir kadının tek başına 8 çocuğunu da okutmasının takdire şayan bir durum olduğunun altını çizen Başak, şunları kaydetti:

"Dolayısıyla annemize tekrar teşekkür ediyoruz. Bizler de kendilerini ziyaret ederek, hal hatırlarını sormak istedik. Bu ziyaretimizle 2013-2014 eğitim-öğretim yılından itibaren tüm okullarımızda, öğretmenlerimizin kendi öğrencilerini daha yakından tanımak, onların problemlerini görmek, izlemek ve ona göre çocuklarımızın okul ortamındaki eğitim başarılarını arttırmak amacıyla proje yürütüyoruz. Öğretmenlerimiz, bu tip çalışmalara hız vererek, mümkün olduğu sürece bütün öğrencilerinin evlerini ziyaret edecekler."

Başak, aynı mahallede ikamet eden öğrencilerden Barış Sarı'nın da ailesini ziyaret etti.

Ziyarette, şube müdürleri Özlem Çeçen ve Neriman Karakoç, Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Orhan Çetrez, Müdür Yardımcısı Sedrettin Güler ve Türkçe öğretmeni Zeynep Gür de hazır bulundu. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da 'Yarın Sizdeyiz' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement